Skip to content
Varför vi valt att jobba med Ubiquiti

Vi vill erbjuda våra kunder en riktigt bra helhetslösning för sin infrastruktur. Ubiquiti gör att vi har den möjligheten samt integrerar de olika teknologierna på ett mycket snyggt sätt. Med en robust och kompetent hårdvara, enkel och funktionell mjukvara samt ett brett sortiment som kan matcha varje kund helt efter behov gjorde vårt val enkelt.

Hårdvara

Hårdvaran från Ubiquiti är tilltalande både ut ett design- och prestandaperspektiv. Det finns produkter som svarar mot de flesta behov utan att överspecificera något. Deras produktfamiljer integrerar snyggt i varandra vilket också gör att vi kan erbjuda kompletta system till alla våra kunder.

Mjukvara

När vi planerar och installerar produkterna hos våra kunder är det välutvecklade mjukvaran extremt viktig för både oss och kund. Allt från firmware-uppdateringar i produkterna till övervakning av systemen är snyggt integrerade i deras plattform. Vi kan erbjuda kunderna inställningar vi moln eller app om så önskas, allt snyggt förpackat.

Utbildning

Behöver ni lära er mer om Ubiquiti och deras produkter? Stöter ni på problem när ni installerar dem? Undrar ni hur de olika produkterna fungerar tillsammans?
Vi erbjuder anpassade utbildningar för att hjälpa er med de utmaningar ni upplever tillsammans med produkter från Ubiquiti. Hör av er för att diskutera era utmaningar och hur vi kan lösa dem tillsammans!

Back To Top