Skip to content

WiFi

WiFi-Paket

Air Fiber

Air Fiber

Övervakning

Övervakning

Bästa utrustningen

Genom att offerera och leverera produkter i huvudsak från Ubiquiti så säkerställer vi att kunden alltid får den senaste teknologin som installerats, konfigurerats och verifierats innan driftsättning.

Oslagbart Team

Genom vår samlade kunskap och erfarenhet vi byggt upp genom åren kan vi specificera och konfigurera systemet så att det löser de behov kunden har på ett optimalt sätt. På så sätt blir systemen kostnadseffektiva och mindre komplexa.

Premium Support

Vi hjälper våra kunder även efter driftsättning genom att erbjuda både service och supportavtal som skapar ett problemfritt ägande för kunden samtidigt som vi säkerställer att utrustningen fortsatt underhålls på ett korrekt sätt.

[cta heading=”Känner du dig övertygad?” subheading=”Vill du komma i kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion?” button1_title=”Tryck här för kontakt” container=”contain” align=”center” text_color=”dark” button1_color=”white” btn_radius=”circle” el_bg=”none” button1_url=”url:http%3A%2F%2Fwww.itofsweden.se%2Fkontakt%2F|title:Till%20kontaksidan||”]
Back To Top